Isabel Verplaetse, VICO, uw grafisch freelancer

Beste

Graag had ik geweten of jullie werken met een freelancer zouden overwegen ? Freelancers hebben namelijk een aantal troeven die zeker een meerwaarde kunnen zijn. Hieronder stel ik graag mezelf en mijn manier van werken voor. Ik hoop dat ik u, na het lezen van de mail, kan overtuigen tot een samenwerking.

U kan mij steeds doorlopend bereiken op 0475 31 22 91 voor meer info.

Isabel Verplaetse VICO uw grafisch freelancer Naam: Isabel Verplaetse
Woonachtig: Moorsele

Leeftijd: 42 jaar
Contact: 0475 31 22 91 - info@vicomedia.be
Opleiding en ervaring

Studies : Communicatiebeheer, journalistiek en voorlichting (HOWEST Kortrijk)

1998-2000: Auto-Sport-Willy - Moeskroen - Publiciteitsverantwoordelijke

       - Opmaken van publiciteiten en catalogi
       - Opmaken van winkelaffiches en acties

2000-2003 - Didot - Grafisch ontwerp & orderbegeleiding

Omdat mijn studierichting mij te weinig technische bagage over grafisch ontwerp had meegegeven, verliet ik deze functie om mij verder te ontwikkelen bij digitale drukkerij Didot.
Hier leerde ik de knepen van het vak, zowel op gebied van grafisch ontwerp en fotografie, maar ook orderbegeleiding en planning.

2003 - 2013 - Meubelen Crack - Publiciteitsverantwoordelijke

Na drie jaar sloeg ik mijn vleugels uit en verzorgde ik gedurende 10 jaar alle visuele communicatie voor Meubelen Crack. Voor de 5 meubelswinkels van deze eigenaar verzorgde ik de website, de folders, mailings, catalogus, … Dit alles steeds in het Frans en het Nederlands. Ik heb dus ruime ervaring in diverse mediakanalen, drukklare files, files voor het internet,...

In 2013 achtte ik de tijd rijp om de grote stap te zetten en werd ik fulltime freelancer in de communicatie.

Werken met een freelancer, dit heeft heel veel voordelen
Werken met een freelancer is flexibel Een freelancer is budgetvriendelijk
VICO is uw professionele grafische hulp
Flexibel
Ik ben niet gebonden aan werkuren of -dagen. U kan uw afspraken voor uw communicatie dus plannen wanneer het u uitkomt. (Ook ’s avonds en in het weekend).

Bovendien factureer ik maandelijks mijn uren. U bent dus niet gebonden aan een arbeidscontract.
Budget vriendelijk
In periodes waar u geen communicatie nodig hebt, hoeft u me ook niet te betalen.

Bij ziekte kost ik u niets.

Ik werk vanuit mijn kantoor in Moorsele, u hoeft dus zelf geen infrastructuur te voorzien. De meeste opdrachten gebeuren op afstand. Bij opdrachten is er de mogelijkheid mijn scherm te delen, zodat u vanuit uw bureau de laatste correcties kan doorgeven. Uiteraard kan ik bij jullie op kantoor passeren voor een briefing.
Professioneel
Als zelfstandige kan ik het mij niet permitteren half werk te leveren. Ik volg de trends op de voet en werk elke opdracht tot in de puntjes uit.

Ik beschik over de nodige apparatuur om proefdrukken van catalogi, folders of zo te maken.

Indien gewenst hou ik de files bij op mijn server, of plaats ik ze na afwerken op jullie servers.


Aanbod
De wereld van de media is niet in hokjes in te delen. Daarom bied ik u een brede waaier van diensten aan. Het voordeel hiervan is dat u voor al uw opdrachten bij mij terecht kan.
VICO Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Ik beheers de courante opmaakpakketten (indesign, photoshop, illustrator) en uiteraard heb ik een abonnement om steeds de laatste software te hebben. Naast deze pakketten kan ik ook vanuit powerpoint, autocad, word, excel, … de nodige info halen om een professionele brochure te maken.

VICO fotografie

Fotografie

Voor folders, websites, webshops zijn mooie foto’s een must. ik beschik over een eigen fotostudio waar ik zonder problemen deze foto’s kan nemen.

VICO kopie print en druk

Digitale druk & Grootformaatprint - snijplotter

Wanneer het echt snel moet gaan beschik ik over een eigen digitale drukpers + nodige afwerking (snijden, rillen, nieten, lijmen, vouwen, plastifiëren,…)
Daarnaast beschik ik over een Epson 9900 waarbij ik fotografische prints tot 111cm breed kan maken. Recent heb ik ook een snijplotter aangekocht waarmee ik stickers in diverse vormen, alsook dummies van verpakkingen en zo kan maken.

VICO Copywriting

Copywriting

Door mijn studies communicatie heb ik de taalmicrobe te pakken. Ik ben dus zeker in staat degelijke teksten te schrijven.
VICO webdesign Webdesign

Een basiswebsite behoort tot de mogelijkheden. Alsook het eventueel invullen van uw website via een CMS-pakket. Zelf een CMS-pakket ontwerpen behoort echter niet tot mijn mogelijkheden. Ik kan hiervoor wel altijd samenwerken met een collega


En nu ?

Ik hoop dat ik u met deze mail heb kunnen overtuigen dat een samenwerking een echte meerwaarde zou kunnen betekenen. uiteraard ben ik steeds tot meer info bereid.

U kan me doorlopend bereiken op 0475 31 22 91 of info@vicomedia.be.
Ik wens u alvast een prettige werkdag toe, en hoop op een boeiende samenwerking.

Isabel Verplaetse
Ieperstraat 116
8560 Moorsele
T 0475 31 22 91
info@vicomedia.be